În numele poporului feibucist. Curs de guvernare în 3, 4 sau 5 postări pe zi

 

Într-o postare pe Facebook - spațiul în care se desfășoară cam 99,9% din activitatea primarilor, a președintelui de consiliu județean, secretarilor de stat, șefilor de agenții, a consilierilor și a parlamentarilor PNL – primarul din Soveja anunță începerea lucrărilor la drumul Lepșa – Soveja.

Ca în povestea cu Petrică și lupul, primarul Ionuț Filimon anunță pentru a treia oară începerea acestor lucrări.

Prima oară a făcut-o – unde altundeva – într-o postare pe Facebook, pe 14 septembrie anul trecut. A doua oară a făcut-o – în același spațiu virtual – deputatul grindă. Acesta anunța ca dată de începere a lucrărilor luna noiembrie 2020.

Și ca să generalizăm, cam același lucru se întâmplă cu marile investiții promise de liberali în Vrancea și, în general cu toată guvernarea.

De exemplu, orice bășină, pe care o trage, în Ministerul Transporturilor, funcționarul desemnat să se ocupe de Autostrada București – Suceava, este prezentată pe Facebook, la Focșani, de grindă și tovarășii săi, drept un pas important în derularea investiției.

Lucrurile merg perfect pe Facebook căci, știm cu toții, lumea virtuală nu are limite, iar imaginația nici atât. Mai greu este în realitatea reală, dacă-nțelegi ce vreau să zic, aia în care circulăm cu mașina, ne uităm cum crește euro și ne calculă, îngrijorați, banii pentru factura la internet.

 

 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu