Aceste cuvinte din cartea de română care ne doare

 


Apropierea de grindă este contagioasă și provoacă daune la gradul de inteligență, prin reducere la absurd. După ce duduia viceprimar, Ana Maria Dimitriu, a confundat prețul total al unor tractoare, dintr-un anunț din SEAP, cu prețul per bucată, iar întreaga organizație PNL Vrancea i-a ținut isonul ca o turmă de oi (beee, beee), recidivează.

Dornică să-și arate recunoștința față de cel care a promovat-o, duduia s-a împiedicat (nu de grindă) ci de cuvintele din cartea de Română. S-ar fi împiedicat de Dicționarul Explicativ, dar este prea gros, iar lectura o obosește. 

Ca din urna Loteriei Române, din căpșoru-i blond (noroc bun că nuanța părului nu are nici o legătură cu lipsa/prezența inteligenței la persoanele fizice), au fost extrase mai multe cuvinte, ca bilele la 6 din 49 și așezate într-o ordine aleatoare, total lipsită de logică:

„Jertfă și recunoștință sunt cuvintele simbol care exprimă bucuria încheierii unui proiect de reabilitare a Școlii ....”

Din fericitre, chiar dacă prostia nu doare, în ziua de astăzi, datorită rețelelor de socializare, ajunge la o mulțime de cetățeni care, după ce o recunosc, pot astfel să se ferească. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu